Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

νουμερο 2

γεια σας σημερα τι κανετε εγω καλα τωρα παμε να πουμε ποια ειναι την σημερινη επιλογη της ημερας  και κυριαρχη στην πασαρελα:Η επιλογή της ημέρας


Ariel_4Πιο πρόσφατος νικητής: Ariel_4

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

χαχα φετα με ψωμι


να ένα αστείο τραγούδι και γνωστό στον κόσμο του  ίντερνετ
πλακα δεν είχε τέλος πάντων κάθε μέρα θα βάζω και ένα τραγούδι 

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ποσα δωρεαν πια!!!


1.Πηγαινετε στον proxy:webwarper.net/ ηspeedyaccess.info/  
2.Στην λεζαντα επικολληστε τον συνδεσμο:http://www.stardoll.com/en/design/designvote/spinbrush.php 
3.Συνδεθειτε στο stardoll
5.Περιμενετε μεχρι να φορτωσει η σελιδα και αποσυνδεθειτε.

1.Πηγαινετε στον proxy:militaryprox.info/ 
2.Στην λεζαντα επικολληστε τον συνδεσμο: stardoll.com
3.Συνδεθειτε
4.Στην λεζαντα του proxy pανω πανω επικολληστε τον συνδεσμο:
http://www.stardoll.com/en/video/?videoId=8 και πατηστε ENTER
5.Αποσυνδεθειτε 


1.Πηγαινετε στο proxy:79.170.40.53/out-west-demo.co.uk/downloads/
2.Στην λεζαντα επικολληστε τον συνδεσμο:http://www.stardoll.com/en/campaigns/promic/
3.Συνδεθειτε
4.Κατω δεξια συμπληρωστε την προσκληση (βαλτε ενα διαθεσιμο e-mail οχι ψευτικο) και στελτε την .
5.Αποσυνδεθειτε 

1.Πηγαινετε στον συνδεσμο:www.stardoll.com/en/toolbar/conduit/download.php
2.Κατεβαστε το  stardoll toolbar πατοντας free download

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑΡ 2

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ
ΜΆΙΛΗ ΚΑΡΟΥΣ


Αν και η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2003 στην ταινία "Big Fish" του Tim Burton, η Cyrus έγινε διάσημη αφότου η σειρά "Χάνα Μοντάνα" έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο του 2006. Aκολουθώντας την επιτυχία της σειράς, τον Οκτώβριο του 2006 κυκλοφόρησε soundtrack που περιελάμβανε 8 τραγούδια από την σειρά. Το soundtrack έφτασε στην 1η θέση του Billboard Top 200 και έγινε διπλά πλατινένιο σε μόλις 2 μήνες. Τον Αύγουστο του 2007 κυκλοφόρησε το soundtrack του 2ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, με τίτλο "Χάνα Μοντάνα 2", μαζί με το πρώτο σόλο άλμπουμ της Cyrus με τίτλο "Meet Miley Cyrus", τα οποία έφτασαν επίσης στην 1η θέση του Billboard Top 200 και εγιναν τριπλά πλατινένια παγκοσμίως. Τον Δεκέμβριο του 2007 η Miley μπήκε στη 17η θέση του Φορμπς με τους 20 πιο επικερδείς σούπερσταρ κάτω των 25 ετών με ετήσιο εισόδημα 3,5 εκατ. δολλάρια.
Το 2008 κυκλοφόρησε η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της Χάνα Μοντάνα με τίτλο "Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert", βασισμένη στην πρώτη περιοδεία που πραγματοποίησε η Σάιρους το 2007-2008 και στην οποία εμφανίστηκε ως Hannah και Miley. Η ταινία προβλήθηκε για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην Αμερική, με έσοδα πάνω από 31 εκατ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της.
Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ της Σάιρους, "Breakout", το οποίο, όπως και το πρώτο, έφτασε στην 1η θέση του Billboard Top 200. Το πρώτο single, "7 Things", πήρε την 9η θέση στο Billboard Hot 100 και το αντίστιχο βίντεο κλιπ είναι το 3ο "most viewed" βίντεο στο YouTube. Επίσης, η Σάιρους δάνεισε την φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες της κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures, "Bolt", στο πλάι του διάσημου ηθοποιού Τζον Τραβόλτα, με τον οποίο και τραγούδησε το soundtrack "I Thought I Lost You" για την ταινία αυτή.
Στις 10 Απριλίου 2009 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής η 2η μεταφορά της Χάνα Μοντάνα με τίτλο "Hannah Montana: The Movie" (στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου του 2009 με τίτλο "Χάνα Μοντάνα: Η Ταινία"), το soundtrack της οποίας κατέκτησε επίσης την 1η θέση του Billboard Top 200 με πρώτη κυκλοφορία στις 24 Μαΐου 2009 και με 1ο single το τραγούδι "The Climb", το οποίο έφτασε έως την 4η θέση στο Billboard Hot 100, και έγινε διπλά πλατινένιο στην Αμερική.
Το καλοκαίρι του 2009, η Σάιρους κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά ρούχων και αξεσουάρ σε συνεργασία με τον γνωστό σχεδιαστή Max Azria. Για την προώθηση της καμπάνιας αυτής κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 2009 το EP "The Time of Our Lives", που έφτασε ως τη 2η θέση στο Billboard Top 200, με πρώτο single το "Party In The U.S.A.", το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά στα Teen Choice Awards 2009 και έπειτα κατέκτησε τη 2η θέση στο Billboard Hot 100 με τις υψηλότερες πωλήσεις που έκανε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα single της Hollywood Records.
Το 2ο single, "When I Look At You", αποτελεί μέρος του soundtrack της ταινίας "The Last Song" στην οποία πρωταγωνίστησε η Σάιρους και που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Μαρτίου του 2010. Την ίδια χρονιά η Σάιρους έκανε επίσης μια cameo εμφάνιση στην κινηματογραφική ταινία "Sex & The City 2". Η δεύτερη περιοδεία της Σάιρους πήρε τον τίτλο "Miley Cyrus: Wonder World Tour". Σε αυτήν συμμετείχε επίσης και το συγκρότημα Metro Station, μέλος του οποίου είναι ο αδερφός της, Trace Cyrus. Αυτή είναι η πρώτη περιοδεία για την Cyrus στην οποία εμφανίστηκε μόνο ως Miley και ολοκληρώθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2009.
Tο 2010, η Σάιρους πραγματοποίησε τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της σειράς "Χάνα Μοντάνα", τα οποία ολοκληρώθηκαν στις 14 Μαϊου του 2010. Ο κύκλος αυτός είναι ο τελευταίος της δημοφιλούς σειράς και ονομάζεται "Hannah Montana Forever". Η Miley συμμετείχε ακόμη στα singles "Everybody Hurts" και "We Are The World" με σκοπό την παρωχή βοήθειας στην Αϊτή, εξ' αιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε ο σεισμός. Το τρίτο άλμουμ της Σάιρους, "Can't Be Tamed", κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 2010, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στα iTunes charts και έφτασε στην 3η θέση του Billboard Top 200. Το πρώτο ομότιτλο single κυκλοφόρησε στις 18 Μαϊου 2010, φτάνοντας στην 8η θέση στο Billboard Hot 100. Το δεύτερο παγκόσμιο single του άλμπουμ της, "Who Owns My Heart", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 26 Οκτωβρίου. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έκανε πρεμιέρα στην Ισπανία στις 8 Οκτωβρίου. Εώς σήμερα έχει καταφέρει να πάρει 41 βραβεία από τα 100 .
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 



Η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Marie Gomez, γενν. στο Grand Prairie του Τέξας στις 22 Ιουλίου 1992), είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, γνωστή κυρίως για τον ρόλο της Άλεξ Ρούσο στην ομώνυμη σειρά του Disney Channel, «Οι Μάγοι του Γουέβερλυ». Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο παιδικό πρόγραμμα Barney & Friends. Πρωταγωνίστησε στην ταινία της σειράς και ηχογράφησε το soundtrack του σόου.
Η καριέρα της επεκτάθηκε και πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, μερικές εκ των οποίων είναι: «Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα 2», «Η Ραμόνα και η αδελφή της», «Πρόγραμμα προστασίας Πριγκιπισσών», «Μόντε Κάρλο» μαγοι του γουεβερλυ κ.α. Η Γκόμεζ δημηούργησε το δικό της μουσικό συγκρότημα (Selena Gomez & The Scene) το 2009 με το ντεμπούτο - άλμπουμ της,Kiss & Tell. Η Γκόμεζ ηχογράφησε δύο ακόμα άλμπουμ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τα τραγουδια who says,ι love you like a love song.
katy perry
Katy Perry,της οποιας πραγματικό όνομα Hudson Katherine Elizabeth, γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984 στη Σάντα Μπάρμπαρα (ΗΠΑ). Χάρη σε γονείς του, ιερείς, ο νεαρός Καίτη τραγουδά από τη νεαρή ηλικία του Ευαγγελίου. Είναι ακόμη καταγραφεί η χριστιανική τραγούδια του άλμπουμ το 2001. Μόλις αποφοίτησε από Dos PUEBLOS Γυμνάσιο (2003), Katy Perry μετακόμισε στο Λος Άντζελες ή ότι θα μπορέσει να δώσει ελευθερία κινήσεων και σε άλλες μουσικές επιρροές. Η κοπέλα, γεμάτη ζωή, που καταγράφηκε το πρώτο του άλμπουμ το 2008: "Ένα από τα αγόρια." Όπως ακριβώς το μικρό βόμβα που Katy Perry, οι τίτλοι του άλμπουμ είναι ομοφυλόφιλοι και entrainants και σας εκτελούνται στο κεφάλι από το πρώτο ως το ακούσετε singles "I φίλησα ένα κορίτσι" και "Hot'N'Cold ". Μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη στιγμή του χαρά για έναν τραγουδιστή να ακούει χωρίς moderations.
Katy Perry, του οποίου πραγματικό όνομα Hudson Katherine Elizabeth, γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1984 στη Σάντα Μπάρμπαρα (ΗΠΑ). Χάρη σε γονείς του, ιερείς, ο νεαρός Καίτη τραγουδά από τη νεαρή ηλικία του Ευαγγελίου. Είναι ακόμη καταγραφεί η χριστιανική τραγούδια του άλμπουμ το 2001. Μόλις αποφοίτησε από Dos PUEBLOS Γυμνάσιο (2003), Katy Perry μετακόμισε στο Λος Άντζελες ή ότι θα μπορέσει να δώσει ελευθερία κινήσεων και σε άλλες μουσικές επιρροές. Η κοπέλα, γεμάτη ζωή, που καταγράφηκε το πρώτο του άλμπουμ το 2008: "Ένα από τα αγόρια." Όπως ακριβώς το μικρό βόμβα που Katy Perry, οι τίτλοι του άλμπουμ είναι ομοφυλόφιλοι και entrainants και σας εκτελούνται στο κεφάλι από το πρώτο ως το ακούσετε singles "I φίλησα ένα κορίτσι" και "Hot'N'Cold ". Μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη στιγμή του χαρά για έναν τραγουδιστή να ακούει χωρίς moderations.

Megan fox



Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1986 στο Όακ Ριτζ του Τενεσί. Έχει ρίζες από ΙρλανδίαΓαλλία καιΙθαγενείς της Αμερικής[2]. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Ρόκγουντ του Τενεσί.[3]. Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στην υποκριτική και το χορό στην ηλικία των πέντε ετών. Στα μαθητικά της χρόνια ήταν μέλος της χορωδίας αλλά και της κολυμβητικής ομάδας του σχολείου.
Έχει στο παρελθόν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Σε συνέντευξη της στο περιοδικόGQ ανέφερε ότι σε ηλικία 18 ετών είχε ερωτευτεί μια στριπτιζέζ και εξέφρασε την άποψη ότι "... όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την εν δυνάμει ιδιότητα να μπορούν να νοιώσουν έλξη και προς τα δύο φύλλα"[4] . Από το 2004 διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν και πλέον είναι αρραβωνιασμένοι[5][6].
Έχει 7 τατουάζ στο κορμί της: ένα ποίημα στο πλευρό, ένα σύμβολο δύναμης στο λαιμό, το όνομα του φίλου της στο γοφό, ένα στόχο χαμηλά στην πλάτη, ένα ροζ φλαμίνγκο ψηλά στο μηρό, το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε στο δεξί χέρι και ένα στίχο του Σαίξπηρ στο δεξί ώμο ("We will all laugh at gilded butterflies",Βασιλιάς Ληρ)[7].
Jastin Bieber
- Είναι 16 ετών και μεγάλωσε με την μαμά του στο Οντάριο του Καναδά. Διατηρεί καλές σχέσεις με τον πατέρα του, ο οποίος δεν παντρεύτηκε ποτέ την μητέρα του. 
Η μητέρα του ευθύνεται για το φαινόμενο Bieber, καθώς ανέβασε στο YouTube βιντεάκια με το καμάρι της να επιδίδεται σε διασκευές τραγουδιών, ώστε να τον απολαμβάνουν και οι μακρινοί συγγενείς του. Κάπως έτσι, ο μελλοντικός manager του, Scooter Brown, έπεσε κατά λάθος πάνω σε ένα σχετικό video και τον «ανακάλυψε». 
- Ο Usher και ο Justin Timberlake κονταροχτυπήθηκαν για να τον «εγγράψουν» στις δισκογραφικές εταιρίες τους, με νικητή τον πρώτο. 
- Το μεγαλύτερο hit του μέχρι τώρα, το μελιστάλαχτο «Baby», είναι το video με τα περισσότερα views στο YouTube που έχει υπάρξει ποτέ (με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο θεάσεις!
- Ομολόγησε πως έδωσε το πρώτο του φιλί σε κοπέλα όταν ήταν 13 ετών. 
- Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια ακόλουθους, με τους οποίους κρατά συχνά επαφή. 
- Τραγούδησε για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barrack Obama και την σύζυγό του το τραγούδι«Someday at Christmas» του Stevie Wonder στις 20/12/09 στο πλαίσιο των εορτασμών«Christmas in Washington» στον Λευκό Οίκο
- Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μοβ και αγαπημένο του φαγητό, τα spaghetti Bolognese. (Δεν ξέρουμε ποιον ενδιαφέρει, αλλά τι να ρωτήσει κανείς ένα παιδάκι;) 
- Είναι αριστερόχειρας
- Μπήκε για πρώτη φορά στην ζωή του σε αεροπλάνο όταν ταξίδεψε για να συναντήσει τον μετέπειτα manager του, ο οποίος έχτισε ουσιαστικά την καριέρα του. 
- Είναι ερωτευμένος με την Beyonce, την οποία και συνάντησε, αλλά δεν μπόρεσε να της εξομολογηθεί τα αισθήματά του, καθώς ήταν δίπλα της ο Jay-Z –και επειδή οι γλωσσικές του ικανότητες περιορίζονται στην προσθήκη των φράσεων «and I was like» και «what» στο τέλος κάθε πρότασής του. Είναι, επίσης, θαυμαστής της Jessica Biel
- Συμμετείχε στην επανεκτέλεση του τραγουδιού «We are the world», τραγουδώντας τον πρώτο στίχο, που αρχικά τραγουδούσε ο Lionel Ritchie, για την ενίσχυση των πληγέντων της Αϊτής. 
RIHANNA

Η Ριάννα (Robyn Rihanna Fenty) γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 σταΜπαρμπάντος της Καραϊβικής. Είναι τραγουδίστρια της r'n'b και της ποπ. Έχει πουλήσει πάνω από 14,6 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Rihanna-signature.png
ΣΟΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΥ ΛΙΓΑ
Καπου εδω τελος μπορει σε λιγες μερες να κανω και αλλα γεια σας για τωρα



με αγαπη  soyper_diva

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑΡ

μμμ ας αρχησουμε με την....... lady gaga:
Σε ηλικία 20 ετών άρχισε να δουλεύει ως τραγουδοποιός στην Interscope Records για λογαριασμό μεμονωμένων τραγουδιστών, όπως ο Akon, η Britney Spears, η Fergie, αλλά και συγκροτημάτων, όπως οι Pussycat Dolls.[6]
Το 2008 η Lady Gaga κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο The Fame, το οποίο όπως εξήγησε η ίδια απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιζητεί φήμη.[7] Το άλμπουμ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, με τραγούδια όπως το "Just Dance" που έφθασε στην κορυφή των αμερικανικών και βρετανικών charts και το "Poker Face " που κατέκτησε την κορυφή στη Μεγάλη Βρετανία, στο αμερικανικό billboard, καθώς και σε δεκάδες ακόμα χωρες. Το πρώτο τραγούδι ήταν υποψήφιο γιαΒραβείο Γκράμι καλύτερης χορευτικής μουσικής.[8]
Αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο με την Def Jam και στη συνέχεια με την Interscope Records τον Ιανουάριο του 2008. Ο τραγουδιστής Akon μεσολάβησε ώστε η Lady Gaga να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία του Konlive Records. Επίσης, οι δισκογραφικές εταιρείες Streamline Records και Cherrytree Radio Recordings την έχουν βοηθήσει πάρα πολύ με την υπογραφή σχετικών συμβολαίων. Το δεύτερό της άλμπουμ με τίτλο The Fame Monster περιέχει σινγκλ όπως Bad RomanceTelephoneκαι Alejandro ενώ σε μερικές ειδικές εκδόσεις συμπεριλαμβάνονται και προηγούμενες επιτυχίες της από το The Fame.
Στις 23 Μαΐου 2011 κυκλοφορήσε ο νέος της δίσκος με τίτλο Born This Way . Η ίδια η Lady Gaga χαρακτήρισε το συγκεκριμένο δίσκο ως τον καλύτερο της καριέρας της. Το πρώτο σινγκλ του δίσκου το οποίο φέρει και το όνομά του, δηλαδή Born This Way κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και μέσα σε λίγες ώρες έγινε no1 σε όλα τα τσαρτ της υφηλίου. Το δεύτερο σινγκλ του δίσκου με τίτλο Judas κυκλοφόρησε στις 15 Απριλίου. Αρχικά το Edge of Glory κυκλοφόρησε ως σινγκλ για την προώθηση του άλμπουμ Born This Way στις 9 Μαΐου αλλά λόγω της επιτυχίας στο iTunes, επιβεβαιώθηκε ως το τρίτο επίσημο σινγκλ και κυκλοφόρησε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 17 Μαΐου.

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ τσενιφερ λοπες

Η πρώτη επαφή της Τζένιφερ με τον χώρο του θεάματος έγινε σε ηλικία είκοσι ετών, όταν έπιασε δουλειά ως χορεύτρια στην τηλεοπτική σειρά In Living Color. Από τότε υποδήθηκε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής της στην ταινία Blood and Wine, δίπλα στονΤζακ Νίκολσον και του ρόλου της στην ταινία U Turn, παρέα με τον Σον Πεν. Ο ρόλος, όμως, που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της, ήταν εκείνος της τραγουδίστριας, στην ταινία Selena. Σήμερα, η Λοπέζ έχει περιουσία που ξεπερνά τα $250.000.000 κανοντάς την μια από της πιο πλούσιες γυναίκες του Χόλιγουντ. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια.Το album της Como ama una mujer πουλα 1,2 εκατομμυρια,πωλησεις οι οποιες ειναι πολυ καλες για full-spanish album.Ωστοσο, το τελευταιο της album Brave εχει πολυ χαμηλες πωλησεις(μονο 650.000 αντιτυπα). To καινούριο της album LOVE? λένε ότι είναι η καλύτερη δουλειά της έως σήμερα. Είναι επίσης κριτής στο μεγαλύτερο μουσικό talent show της Αμερικής Αmerican Idol.
ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΣΕΛΙΝΑ ΤΣΟΛΙ
Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1975 και είναι η κόρη του διάσημου ηθοποιού Τζον Βόιτ. Θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών. Έχει προσελκύσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως λόγω της ταραχώδους προσωπικής ζωής της, παρότι θεωρείται και ικανή ερμηνεύτρια. Μάλιστα, μέχρι τα 25 της χρόνια είχε καταφέρει το εξής δύσκολο επίτευγμα: είχε κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες και ένα Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για το ανεξάρτητο δράμα Το Κορίτσι Που Άφησα Πίσω όπου κατάφερε να επισκιάσει τη Γουαϊνόνα Ράιντερ και να καθιερωθεί ως ηθοποιός. Οι μετέπειτα επαγγελματικές της επιλογές δεν ήταν ανάλογα επιτυχημένες, αλλά η Τζολί κατάφερνε να παραμένει στην επικαιρότητα λόγω της εκρηκτικής της εμφάνισης και των προκλητικών επιλογών της σε προσωπικό επίπεδο. Έχει δηλώσει σαφώς ότι είναι αμφιφυλόφιλη και πριν κλείσει τα τριάντα χρόνια της είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές με τους Τζόνι Λι Μίλερ και Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Φήμες την ήθελαν να έχει κάνει σχέση με πολλούς συμπρωταγωνιστές της, μεταξύ αυτών ο Κόλιν Φάρελ και ο Νίκολας Κέιτζ.
Παρά την ατίθαση πλευρά που άφηνε να φαίνεται, η Αντζελίνα Τζολί είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει πολύ σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. H Αντζελίνα τάραξε τη σόου μπιζ όταν έκανε δεσμό με τον Μπραντ Πιτ , τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ. Τότε ο Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον και το γεγονός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Παρά τις αντιδράσεις όμως, όχι μόνο έμειναν μαζί αλλά επιπλέον ο Μπραντ Πιτ υιοθέτησε τα θετά παιδιά της Αντζελίνα, Μάντοξ και Ζαχάρα. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη, την Σάιλο Νουβέλ και υιοθέτησαν ακόμη ένα αγοράκι τον Παξ Τιέν. Τον Ιούλιο του 2008 το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα, τον Νοξ Λεόν και τη Βιβιέν Μαρσελίν. Η Αντζελίνα πια είναι αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα και φαίνεται πια πιο κατασταλαγμένη και ώριμη από ποτέ. Δεν διστάζει να αποκαλέσει χαζομάρα οτιδήποτε έχει να κάνει με το Χολύγουντ και τα κόκκινα χαλιά και επιθυμεί ο κόσμος να τη θυμάται για το κοινωνικό της έργο και όχι ως ηθοποιό.
ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ


Τζένιφερ Άνιστον (αγγλικάJennifer Aniston) (γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969, στο Σέρμαν Όκς της Καλιφόρνια) είναι Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από το ρόλο της "Ρέιτσελ Γκριν" που έπαιξε στην αμερικάνικη σειρά Τα Φιλαράκια (Friends). Ο ρόλος της στη σειρά αυτή της έχει χαρίσει πολυάριθμα βραβεία, όπως Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ.
Πατέρας της είναι ο Ελληνοαμερικάνος επίσης ηθοποιός Τζων Άνιστον (κανονικό όνομα Ιωάννης Αναστασάκης) γνωστός για το ρόλο του "Βίκτωρ Κυριάκις" στη σαπουνόπερα Μέρες αγάπης ενώ μητέρα της είναι η ηθοπoιός Nancy Dow ιταλικής και σκωτσέζικης καταγωγής. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό η Άνιστον έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, πριν ο πατέρας της αποφασίσει να μετακομίσουνε στην Αμερική. Τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη.
Το 1998 άρχισε να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ και σύντομα οι δυό τους έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. Το 2000 παντρεύτηκαν αλλά πέντε χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο. Αιτία του χωρισμού τους φημολογείται ότι ήταν ο δεσμός του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Η Τζένιφερ, με τον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιό της, κέρδισε περισσότερη συμπάθεια από το κοινό, την οποία εξαργύρωσε με συμμετοχή σε πολλές επιτυχημένες ταινίες.Ο παγκόσμιος τύπος την ανακύρηξε "Γυναίκα της χρονιάς".
To 2010 η Άνιστον βρέθηκε στο νούμερο #8 της λίστας "World's Most Powerful Celebrities" του περιοδικού Forbes, έχοντας έσοδα $25 εκατομ.
Μέχρι τις 20,Ιουνίου 2010, οι ταινίες της Τζένιφερ είχαν ξεπεράσει πάνω από $1,021,722,043 στις ΗΠΑ και πάνω από $1,775,237,186 παγκοσμίως.
Η τελευταία της ταινία προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2011 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία τόσο στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως. Η επόμενη ταινία της αναμένετε να προβληθεί τους επόμενους μήνες. Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέχθηκε ως το επόμενο "αστέρι" στην «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλυγουντ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΠΙΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ